در واقع باید بگوییم در نام بیشتر پاورهای EVGA این نام شاخص آمده و تنها تعداد اندکی از پاورهای ردهپایین EVGA هستند که این نام را ندارند (پاورهایی با توان 400 تا 700 وات و استاندارد 80 PLUS معمولی یا برنزی). آنطور که تعدادی از وبسایتهای نقد و بررسی گفتهاند در قسمت پشتی برخی از پاورهای Corsair، دکمه Zero RPM/Low RPM قرار دارد که کاربر به دلخواه میتواند آن را روی هر کدام از گزینههای مذکور قرار دهد. البته باید به یک نکته هم توجه کنید آن هم اینکه هر چقدر پاور کامپیوتر (پاور کیس) بازدهی بالاتری داشته باشد مقدار کمتری از انرژی الکتریکی در آن تبدیل به گرما میشود یا بهتر بگوییم گرمای کمتری تولید میکند لذا فن آن هم نیازی ندارد که با سرعت بالاتری بچرخد و در نتیجه صدای کمتری هم تولید خواهد کرد. در اینجا باید بگوییم سرعت فن در بیشتر پاورهای میانرده تا ردهبالا توسط خود پاور قابل تنظیم است ولی در این میان پاورهایی هم هستند که در نام آنها یا روی جعبهشان یکی از کلمات Silent (به معنای خاموش) و Quiet (به معنای ساکت) آمده است.
Green GP480A-EU Plus Computer Power Supply
قسمت پشت این مبدل، مدولاسیون پهنای پالس نام دارد و این قطعه نیز یک مدار محسوب است. وظیفه این قطعه گرفتن ولتاژ DC و استفاده از چند ترانزیستور اثر میدان برای قطع و وصل کردن جریان در میزان بسیار بالا است این قطعه اساساً جریان DC را دوباره به AC تبدیل میکند. دلیل انجام کار توسط ترانزیستورهای اثر میدان این است که قسمتی از پاور که جریان ورودی اصلی را به جریان ۱۲ ولت تبدیل میکند، در حقیقت یک ترانسفورماتور است. توصیه میشود همراه منبع تغذیه ای با توان بیشتر از توان موردنیاز فعلی خود خریداری کنید تا در صورت ارتقا سیستم (برای مثال خرید یک کارت گرافیک جدید) به مشکل چندانی برنخورید. اگر محصولات بالارده و پر مصرفی استفاده میکنید حتما به نوسانات توان و کیفیت پارو خود اهمیت بیشتری دهید.
پاور کامپیوتر چیست؟وظیفه پاورچیست؟
بیشتر پاورهای کامپیوتر سوییچدارند که سوییچ آنها یا به صورت دستی قابل تنظیم است و میتوانید آن را مثلا روی 110 یا 220 ولت تنظیم کنید یا اینکه اتوماتیک است طوری که خود پاور با توجه به ولتاژ برق ورودی، آن را تنظیم میکند. همانطور که قلب خون کافی برای تامین انرژی مورد نیاز بافت های مختلف را به آنها می رساند ، منبع تغدیه نیز توان مورد نیاز برای قسمت های مختلف سیستم را تامین می کند. بدون وجود یک منبع تغذیه مناسب بهترین قطعات کامپیوتری هم کارایی مناسبی نخواهند داشت پس همیشه سعی کنید قلبی مناسب برای سیستم خود انتخاب کنید تا قطعات سیستم شما به طور کامل از انرژی کافی بهره مند شوند. قیمت پاور کامپیوتر با توجه به توان خروجی، کانکتورها و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میدهد، تعیین میشود. در بخش محصولات زومیت میتوانید وارد دستهی پاور کامپیوتر شوید و از فیلترها، مشخصات پاور مورد نظر خود را انتخاب کنید. امکان گزینش برند سازنده، توان خروجی، فرمفاکتور و حتی ماژولار بودن یا نبودن کالا برایتان مهیا شده است.
یکی از مهمترین سخت افزار جهت اسمبل کامپیوتر های شخصی که متاسفانه خریداران به آن توجه نمی کنند پاور یا همان منبع تغذیه می باشد که در مقاله تخصصی ذیل به آن می پردازیم . در ادامه نحوه تهیه پاور های اورجینال را از مجوعه اچ استوک هم به شما توضیح خواهیم داد. ترابایت کو مفتخر است با تولید منبع تغذیه برند مسترتک در سری TX در رده ی ماینینگ ,حرفه ای, گیمینگ رفاه حال کاربران خود را فراهم کند. اسلات PCI Express تنها میتواند حداکثر ۷۵ وات نیرو را در اختیار کارت گرافیک قرار دهد؛ بنابراین این اتصال برای تأمین کارت گرافیکهای بسیار پرقدرت امروزی در پاور تعبیه میشود.
- میزان راندمان پاور اهمیت بسیار زیادی دارد؛ مخصوصاً اگر بخواهید یک پاور ۱۰۰۰ واتی بخرید.
- در پاور موردبررسی ما برای انجام این کار از قطعهای تحت عنوان یکسوساز پل استفاده میشود.
- که وظیفه تصحیح هارمونیک های فرکانس خروجی و هدایت و کنترل آنها به مدار PWM را بر عهده دارد.
- مثلا باید مشخص کنید پردازنده اصلی و کارت گرافیکتان از چه نوع و برندی است و همچنین چه مقدار حافظه رم و ذخیرهسازی و از چه نوعی دارید.
- این برند پاورهای خود را در نزدیک به ده سری تولید کرده که از بین آنها سری M و سری MasterWatt Maker جزء بهترینها هستند با توانی بالای هزار وات که در یک مدل از آنها حتی به 2 هزار وات هم رسیده و استفاده از استانداردهای 80 PLUS پلاتین یا تیتانیوم با بازدهی بالای 90 درصد.
گفته میشود حداکثر توان یک پاور TFX میتواند 400 وات باشد که آن را برای استفادههای روزمره مناسب میکند ولی برای استفادههای حرفهایتر مثل گیمینگ این مقدار توان کافی نیست. کیس ها به وسیله کابلی به پریز برق متصل شده و نیروی مورد استفاده برای روشن شدن و کارکردن را به وسیله این کابل دریافت می کنند. کیس ها هم مانند دیگر وسایل الکترونیکی نیاز به سخت افزاری به نام پاور داردند. وظیفه این قطعه فراهم کردن برق مورد نیاز سخت افزارهای داخل کیس و نصب شده بر روی مادربرد است. این قطعه برق مورد نیاز را به هر قطعه سخت افزاری می رساند تا در زمان لازم آن قطعه بتواند کار کند.